Ervaringen en reviews van cliënten

Massagetherapie

Ik vroeg me eerst af: ‘Wat is massagetherapie eigenlijk precies? Is het niet effectief genoeg om ‘gewoon’ te ontspannen na of tijdens een massage? Wat zou ze van me willen horen?’ Sinds ik regelmatig bij Justa kom, maak ik me niet meer zo druk over dit soort vragen. Ik voel me altijd welkom en Justa luistert heel aandachtig naar me. Meestal stelt ze eerst wat vragen (of een enkele), en daarna gaan we naar de massagetafel. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, en laat je wennen aan de aanraking. Ik vind het altijd bijzonder wat een massage bij Justa met me doet. Het brengt me rust of een helder inzicht. Ik voel me na zo’n massage altijd ‘gezien’ en ga met een prettig, warm en ontspannen gevoel naar huis.

Coaching

Goed loopbaan-coaching traject! Justa nam voldoende tijd voor elke tussenstap.

De manier van coachen in combinatie met de opdrachten waren heel effectief. Ik kreeg meer inzicht in mijn interesses, waarden, persoonlijke successen, talenten, minder sterkte kanten en Justa gaf mij een enorme duw in mijn rug om te kijken en te zoeken naar banen/verschillende mogelijkheden. En alles te verkennen. En niets uit te sluiten. Dat was heel prettig. Dat ze niet sturend was daarin. Ik kreeg weer zin in een nieuwe baan!

Massagetherapie

De massages van Justa werken voor mij helend en ontspannend, uitgaande van de wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel. De massages helpen mij om emoties die zich in mijn lijf hebben vastgezet, los te laten en de boel weer te laten stromen. Soms is voor mij vooraf niet te duiden waar het zit, maar daar heeft Justa geen woorden voor nodig, haar handen leiden zelf wel de weg. Bij Justa voel ik mij volledig op mijn gemak en in goede handen.

Massagetherapie

Justa heeft magical hands en geeft liefdevolle aandacht. Een sessie bij haar betekent aankomen in mijzelf. Door te ervaren wat er vast zit in mijn lichaam, gaat de energie weer stromen. Na een behandeling bij Justa ga ik zingend naar huis en slaap ik als een roos.

Coaching

Ik ben op een empathische manier door een soort persoonlijke reis gecoacht. Op het juiste moment kreeg ik de juiste tools om verder te kunnen. Nu kan ik vanuit een stevige basis op zoek naar een nieuwe baan. Ik heb scherp wat ik wel en niet wil en wat mijn valkuilen zijn. Dat geeft vertrouwen.

Massagetherapie

De massages van Justa vormen voor mij een welkom rustpunt in een druk bestaan met werk en kinderen. Het helpt me keer op keer om stil te staan bij wat ik nu eigenlijk voel in mijn lichaam en stelt mij in staat om daaraan toe te geven. Daardoor ben ik beter in balans en kan ik dichter bij mijzelf blijven in het dagelijks leven.

Coaching

Ik voelde me heel veilig bij Justa. We hebben best wat tijd besteed om de hulpvraag eerst helder te krijgen. Maar daarna konden we heel oplossingsgericht aan de slag. Super efficiënt. Ik kreeg elke keer het inzicht waar ik mee verder kon. De inzichten gaven een heldere kijk op hoe ik denk en voel, en hoe ik het kan ombuigen naar een oplossing.

Massagetherapie

Een massage van Justa is elke keer een kadootje. Haar persoonlijke aandacht vooraf maakt dat ik heel ontspannen op de tafel lig. Welk soort massage ik ga krijgen hangt van mijn wensen of vraag af. Na de massage nog tijd om weer bij te komen. Mijn hoofd is weer leeg en ik slaap heerlijk. Kortom een echte aanrader!

Coaching

Het coachtraject zou ik typeren als warm, persoonlijk en inspirerend. Wel ervaarde ik door persoonlijke omstandigheden veel zaken als iets wat ik weer moest doen, waardoor dit druk opleverde bij mij. Zo ook een aantal opdrachten die ik meekreeg naar huis. We hebben besproken hoe ik hiermee om kon gaan. De toegepaste methoden tijdens de coaching sessies waren nuttig en intrigerend. En het was voor mij een bewustwordingsproces en daardoor verhelderend.

Massagetherapie

Massage zou je ten minste iedere maand moeten doen. Een aanrader voor lichaam en geest, als onderhoud en ter inspiratie. Justa kan masseren als geen ander, ze is eigen, lief, stevig en uiterst professioneel. Ze is bovendien in staat om zich volledig te verbinden en je naar een dieper bewustzijn niveau te brengen. Goed voor ieder die zorgt voor zichzelf!

Coaching

Het helpt dat Justa zo goed doorvraagt! Je komt dan net wat verder dan wanneer je het zelf allemaal probeert uit te pluizen. Het geeft dan dat duwtje in de rug dat iedereen soms nodig heeft. Ook prettig dat ze niks gek vindt en echt luistert.

Massagetherapie

Onder de handen van Justa vind ik die zeldzame oase van rust en overgave. Een plek om veilig naar binnen te keren, dichtbij mijn kern en herstel opslaan tot in celniveau. Opgetogen dat ik haar eindelijk heb gevonden, is zij mijn vaste poel van stil geluk.

Coaching

De betrokkenheid van Justa is groot en tegelijkertijd voelt het ook dat ze haar professionele afstand kan bewaren. Een goede balans wat mij betreft. Er was gelijk vertrouwen en warmte, waardoor ik voor mijn gevoel heel open kon zijn. Het was een groot bewustwordingsproces op meerdere niveaus voor mezelf doordat we veel onderwerpen hebben kunnen bespreken in alle openheid. Ik heb echt kunnen voelen en ervaren en dingen vanuit verschillende perspectieven kunnen bekijken. Bracht dus veel inzicht, van grote meerwaarde!

Inspiratie

Boeken:

De geluksroute – Anne de Jong
De kracht van het nu – Eckhart Tolle
De moed van imperfectie – Brene Brown
Mindfulness in de maalstroom van je leven – Edel Maex
Zelfcompassie – Kristin Neff

Voelen brengt je dichterbij de waarheid over wie je bent dan denken

Eckhart Tolle